Skip to main content
02 807 11 55

Как да изберем луксозна входна врата

Първо: Тя говори за Вас.

Вратата е индивидуална част от Вашата къща. Това е разказ за Вас. Независимо дали сте наясно с това или не, посетителят ще си направи извод за Вас и Вашия дом поглеждайки входната врата. Затова си струва да имаме предвид първото впечатление, което искаме да създадем.


Това е също и инвестиция.

Луксозната входна врата за дома е нещо, което всеки посетител ще забележи - включително агенциите за недвижими имоти, инвеститори и купувачи на жилища. Ако искате значително да повишите стойността на къщата си, без да инвестирате много, луксозните входни врати са перфектна и сравнително малка инвестиция с огромно влияние върху възприемането от купувача на стойността на къщата.


Съвременен или традиционен стил?

Това зависи не само от Вашия вкус, но и от външния вид на къщата. Декоративна класическа врата със стъклени орнаменти със сигурност би изглеждала по-добре на по-стара къща с каменни детайли, отколкото на модерна. Ако не можете да решите кой стил най-добре ще подчертае красотата на Вашата къща, направете снимка на къщата от входната страна и я донесете в шоурума.

Изберете модел


Алуминий, дърво или и двете?

Предпочитате силен и солиден модел от алуминий? От друга страна, бихте ли предпочели да докоснете топлата и изискана повърхност на дървото? Какво ще кажете за комбинация от двете? Когато става въпрос за луксозни входни врати Pirnar, всичко е възможно.


Врата с остъкление или без?

Остъкленията на вратите са елемент, който не само осветява антрето с дневна светлина, но е и невероятен и ценен дизайнерски елемент за луксозни входни врати. От друга страна, някои хора предпочитат впечатлението за здравина и безопасност на вратата без прозорец. А Вие?


Врата с или без осветление?

Пространството пред входната врата може да бъде осветено по магически начин с вградено LED осветление. По този начин ще създадем впечатление за по-голям и великолепен вход. Без да споменаваме и за много по-удобно влизане през нощта.


Желаете ли да сте забележими или дискретни?

Добре е да знаете дали искате да изумите гостите си и да ги удивите със своята уникалност или просто да ги оставите бавно да изградят възхищението. В първия случай, потърсете уникален дизайн и технически характеристики, които ще привлекат вниманието им (колекцията Pure, Multilevel и Classico). Във втория случай, потърсете врата с меки форми и не прекомерен акцент, от различни материали или цветове (колекция Premium).


Изберете правилната врата на Pirnar

След като имате предвид всичко това, елате и вижте разнообразието на луксозни входни врати в нашия шоурум. Там най-накрая ще можете да си представите новия вид на къщата си.

Изберете модел

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри дейността си.
Тези бисквитки не засягат Вашата поверителност. Повече