Skip to main content
02 807 11 55

История и традиция

Всичко започна като семеен занаят.

Семейство Пирнар създава своя занаятчийски цех през 1968 г. Днес ние сме бързо развиваща се семейна компания с почти 200 служители и високо развита мрежа за продажби по целия свят. Луксозните входни врати PIRNAR са сред най-обичаните на пазара и са произведени с безкомпромисно качество.


Историята на Pirnar е историята на иновациите.

„Освен качествени врати, ние искаме да творим шедьоври“, казва собственикът и изпълнителен директор Роман Пирнар. „Искаме да разширим границите на възможното. Входната врата създава първото впечатление за къщата и собственика, поради което искаме тя да бъде възхитителна, прекрасна, да бъде безупречно произведено технологично бижу. За да постигнем това, поканихме най-дръзките и иновативни специалисти да сформират екип, който да се отличи на глобално ниво.“

През последните години успяхме да проектираме най-добре изолираната алуминиева луксозна входна врата в света и да въведем редица технически и дизайнерски иновации в серийното производство, за което постоянно получаваме награди.


Нашата емблема показва начина ни на мислене.

Тя е символ на нашата традиция и дързост. Конят е символ на неизмерима дързост и иновативност, символ на креативност и вдъхновение. Крилата му позволяват да лети над земята. Щитът е символ на дълга традиция и семейство. Надписът в горната част е нашето мото, вдъхновението и философията на семейство Пирнар: Невероятно. Дръзко. Непреклонно.


Какво да очакваме?

Бъдещето е тук пред нас. Разкриваме го, като премахваме излишния материал от настоящето. Разгледайте най-добрите луксозни модели на входни врати в момента.

Изберете модел

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри дейността си.
Тези бисквитки не засягат Вашата поверителност. Повече