Skip to main content
02 807 11 55

Иновации и награди

Кои са престижните врати на бъдещето?

Намирането на отговора на този въпрос е това, което правим в Pirnar. Ние сме първата компания в света, която разработи напълно автоматична врата с безконтактна активация за пасивни къщи. Ние сме проектирали първата автоматична дръжка с изтеглящ механизъм и дръжка с възвратен механизъм. Като първата компания в света ние проектирахме изцяло изчистена врата от алуминий с изключителни размери и най-добрата топлоизолация.


Най-новата иновация: Pirnar Theatrica

Pirnar Theatrica е първата напълно автоматична солидна входна врата за дома с безконтактна активация, подходяща за пасивни и нискоенергийни къщи. Theatrica е входна стена, която автоматично се отваря и затваря единствено за собственика без никакво докосване. Достатъчно е да я погледнете и тя се отваря. Системата за лицево разпознаване ни разпознава, след това внимателно отваря и затваря вратата след нас. Следователно Theatrica няма дръжка и създава впечатление за стена. Тя може да има повърхностно покритие от всякакъв вид - дърво, камък, стъкло или алуминий. Самата инсталация е изключително семпла. Theatrica ще бъде в редовна продажба до края на 2019 година.

Pirnar Theatrica


Pirnar OneTouch

Pirnar OneTouch е първата в света входна врата с автоматична изтегляща се дръжка и дръжка с възвратен механизъм. Когато скритият скенер за пръстови отпечатъци разпознае собственика, вратата се отключва и дръжката се показва елегантно и автоматично, за да освети околната обстановка. Няколко секунди след затваряне, вратата автоматично се превръща в осветената повърхност без дръжка, което предотвратява всякакъв вид манипулация с вратата от чужди лица. Ето защо тя е наречена „най-индивидуалният вход в света“.

Pirnar OneTouch


Престижни награди за иновации и дизайн

Най-добрите врати на Pirnar са носители на престижни международни награди в продължение на много години, включително носител на немската награда за дизайн / German Design Award Winner/ и Red Dot, за изключителни и пионерски постижения в областта на дизайна.

GIA 2019 Winner   GDA 2019 Winner   GDA 2019 Special   GDA 2017 Winner   GDA 2017 Special

Red Dot Award 2019   Architizer A+ Awards finalist 2017


Как изглеждат най-новите модели врати на Pirnar?

Изберете моделPазгледайте Шоурума

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри дейността си.
Тези бисквитки не засягат Вашата поверителност. Повече