Skip to main content
02 807 11 55

Разходка из шоурума

Да видите снимка на входна врата на Pirnar е достатъчно впечатляващо. Въпреки това, когато поставите ръката си върху нея, Ви предстоят поредица изненади.

Solid Doors Center

ул.”Магнаурска школа” 5
София, 1784

E: sofia@pirnar.bg
T: 02 807 11 55

Работно време:
Понеделник - петък: 8:30 – 19:00
Събота: 10:00 - 16:00

В нашия шоурум никой не може да скрие учудването си, когато види шедьоврите ни на живо и докосне техните гладки повърхности и ръбове със собствените си ръце.

Първият елемент на изненадата е техният размер. Поради специалната си форма, входните врати на Pirnar изглеждат великолепно. Когато видите действителните врати, те създават впечатление, че са по-големи, отколкото се вижда на снимките.

Вторият елемент на изненадата е качеството им на сглобяване. Само когато прокарате ръка по гладката им повърхност и ръбове, усещате с каква прецизност са произведени. Дори и да сте технически експерт, ще се зачудите как биха могли да бъдат създадени всички тези повърхности без видими сглобки.

Третият елемент на изненадата е начинът, по който работят тези врати. Нека запазим това в тайна. Посетете нашия магазин и се опитайте да отворите врата, която тежи 100 килограма и може да е с дебелина до 14 см.

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри дейността си.
Тези бисквитки не засягат Вашата поверителност. Повече