Skip to main content
02 807 11 55

Профил на компанията

PIRNAR е водещ европейски иноватор в областта на входните врати. Това е бързо развиваща се семейна компания със силно развита мрежа за продажби в цяла Европа.

Фирмата е основана през 1968 г., когато е създадена фамилната занаятчийска работилница. Днес PIRNAR е водещ европейски иноватор в областта на входните врати. Това е бързо развиваща се семейна компания с почти 200 служители и силно развита мрежа за продажби в цяла Европа. Вратите PIRNAR са сред най-обожаваните и безкомпромисно произвеждани врати на пазара.


Какво отличава Pirnar от останалите?

На първо място, уникален начин на мислене и работа. Няма невъзможни неща. Всичко има значение. Крайната цел е възхищение, при което всяка врата е изработена с цел да бъде елегантен шедьовър. Нашите продукти са известни сред клиентите поради своята майсторска прецизност и ръчно изработени детайли, които не могат да бъдат извършени от машина.


Историята на компанията е историята на иновациите.

През последните години успяхме да проектираме най-добрата изолирана алуминиева врата в света и да въведем редица технически и дизайнерски иновации в серийното производство, за което сме постоянно награждавани: 3D врата, нови видове осветление за входна врата, скрит четец за пръстови отпечатъци, дръжки с механизъм, изцяло гладка входна врата и нова специална обработка на повърхността. Уникалният ни дизайн спечели, наред с други, престижните титли на German Design Award Winner 2017 и German Design Award Special Mention 2015, представени от Германския съвет за дизайн.

Pirnar

Кои са нашите клиенти?

Входовете PIRNAR предизвикват очарование. Нашите клиенти са смели и решителни перфекционисти, които имат вкус и се наслаждават на красиви неща.

Как мислим ние Свържете се с нас

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри дейността си.
Тези бисквитки не засягат Вашата поверителност. Повече