Skip to main content
02 807 11 55

OneTouch

Най-индивидуалният вход в света

Pirnar Ultimum със системaта Pure OneTouch е най-удивителният вход, който се характеризира с високотехнологични решения. Входните врати с дръжка с автоматичен изтеглящ се механизъм OneTouch и автоматизирано адаптивно осветление, разпознаващо собственика с помощта на четец за пръстови отпечатъци, са първите входни врати от този вид, които се появяват на пазара. Естетическият и технически шедьовър бе отличен с две награди на Немските награди за дизайн 2017.


Световна иновация за по-голям комфорт.

Докато скритият четец на пръстови отпечатъци разпознава собственика, дръжката се разгръща изящно и автоматично и осветява наоколо, докато вратата се отключва. След малко OneTouch се превръща в изискана повърхност без дръжка и вратата се заключва. Изцяло независим от захранването, е създаден специален механизъм, който да гарантира, че дръжката се прибира автоматично, без да захваща или увреди пръстите.


Очарователна входна врата, по-безопасно жилище.

Когато вратата се затвори само за няколко секунди, Pirnar OneTouch отново се превръща в изискана повърхност без дръжка, което прави невъзможно неканени гости да манипулират влизането по какъвто и да е начин. Така отдалече става ясно, че вратата е заключена, а домът е безопасен.


OneTouch показва кои сте Вие.

Pirnar OneTouch е пионерът в ново поколение интелигентни входни врати, които приветстват своите собственици. Осигурявайки идеален вход за модерни, интелигентни домове и офиси, системата OneTouch отвежда вратите на Pirnar далеч в бъдещето.

Pirnar OneTouch


Амбициозен представител? Добре дошъл!

Входните врати Pirnar са сред най-възхитителните, дълготрайни и изолирани врати в света. Нашата цел е да бъдем най-добрите, затова търсим представители, които са еднакво амбициозни и взискателни.

Търсим представители по целия свят, които искат значително да увеличат продажбите си.

Търсим търговски представители за входни врати от най-висок клас, които клиентите купуват и препоръчват с ентусиазъм. Търсим хора, които държат на установен процес на продажби и първокласна поддръжка за търговския екип.

Нека се запознаем. Това може да бъде началото на дългосрочно партньорство. Свържете се с нас на адреса по-долу.

*Цялата информация е задължителна. Никоя трета страна няма да види данни или информация, които ни изпращате. Имате нашата дума.

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри дейността си.
Тези бисквитки не засягат Вашата поверителност. Повече