Skip to main content
02 807 11 55

Как мислим ние

Всеки от нас е майстор. Независимо дали приносът е малък или голям, той води към крайния шедьовър.


Ние сме семейство.

Всеки, който се присъедини към семейната компания Пирнар, става член на семейството. В нашето семейство сме свикнали да работим усилено. Поставили сме си високи цели, които могат да бъдат постигнати само чрез инвестиране на труд, душа и сърце в тях. Искаме да направим света по-съвършен, стъпка по стъпка. Всеки ден искаме да бъдем поне малко по-добри от предишния ден. Но никога не забравяме, че сме семейство. Държим се заедно, създаваме заедно, печелим заедно.


Не правим компромиси.

Каквото и да вършим в Пирнар, ние го правим безупречно. Обръщаме голямо внимание на детайлите: нито един детайл не е незначителен по пътя към перфектен краен продукт. Ако е необходимо, избираме по-трудния път, но винаги достигаме целта си.


Смели сме.

Винаги търсим новости. Каквото още нямаме, измисляме. Ние прокарваме непроходимия път на иновациите с желание и с удоволствие, като по този начин винаги сме пред конкуренцията.


Вярваме, че нищо не е невъзможно.

Решението винаги е било открито от някой, който отказва да повярва в „невъзможното“. Някой, който не би се поддал на ограниченията. Някой, който е пренебрегнал мнението, че нещо „не може да се направи“. Бунтар, който мрази правилата. Някой, който пробва там, където другите отказват да отидат - или не се искат да отидат. Някой, който знае нещо, което мнозина не осъзнават: Ако вярвате, че нещо е невъзможно, Вие сте прави. Ако вярвате, че нещо е възможно, Вие също сте прави. И само последните намират решението.


Работата е завършена, когато не могат да се направят повече подобрения.

Ако искате да достигнете високи постижения, трябва да се стремите към съвършенство. Няма голяма или малка задача; всички те са равни и важни по пътя към перфектния краен продукт. Само като настояваме за пътя към съвършенството, можем да бъдем по-добри, отколкото бяхме вчера, а утре дори можем да бъдем малко по-добри. Един продукт е завършен, когато нищо повече не може да се направи, за да бъде по-добър. Когато можем да направим крачка назад и да му се възхитим.

Pirnar по света Контакт

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри дейността си.
Тези бисквитки не засягат Вашата поверителност. Повече