Skip to main content
02 807 11 55

Врати Pirnar за архитекти

Създайте възхищение.

Заедно споделяме една цел: да предизвикаме възхищение от всичко, с което се занимаваме. Нека заедно да сътворим по-добър свят. В Pirnar всичко, което правим, е създадено, за да предизвика възхищение. Затова можем да Ви подкрепим, като Ви предложим най-иновативните, международно признати, безупречно проектирани и безкомпромисно произведени луксозни входни врати, произведени в Европа.

GIA 2019 Winner   GDA 2019 Winner   GDA 2019 Special   GDA 2017 Winner   GDA 2017 Special

Red Dot Award 2019   Architizer A+ Awards finalist 2017


Безупречно сътрудничество.

Входните врати Pirnar осигуряват отлично първо впечатление за сградата. Освен това можете напълно да ги персонализирате според Вашите идеи и да ги превърнете във впечатляващ вход с изключителни размери. За да осигурим безупречно сътрудничество, ние ще назначим Вашия акаунт мениджър, който ще бъде на разположение да предостави цялата техническа информация и информация за продажбите. Нашата цел е да осигурим пълно удовлетворение и да предизвикаме максималната оценка на Вашия клиент.

Свържете се с нас


Галерия

  • Cornwall, UK
  • Kirheim, Germany
  • Eupen, Belgium
  • California, USA
  • New Jersey, USA
  • Vienna, Austria

Как да получите информация.

За всякакви файлове за изготвяне на планове, или за серийни входни врати, или за луксозни врати по поръчка, основани на специални изисквания, или каквато и да е помощ при проектирането на персонализирани решения, моля пишете ни или ни се обадете на телефон 02 807 11 55. Нашите експерти ще Ви помогнат да намерите най-благоприятното решение и ще Ви изпратим съответните планове.


Освободете креативността си.

Изпратете ни имейл на sofia@pirnar.bg
или ни се обадете на 02 807 11 55.


Ако имате взискателни клиенти, които търсят уникални решения и най-доброто, което се предлага на пазара, моля, уведомете ни за вашите изисквания:

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри дейността си.
Тези бисквитки не засягат Вашата поверителност. Повече